DMACK-logo-Nederland-Belgie-Luxemburg-small

DMACK ervaringen

DMACK Banden is aangewezen als een geautoriseerde bandenleverancier aan de FIA World Rally Championship.

Na de technische controle door de FIA, het lichaam van de wereldwijde autosport, is DMACK banden aangewezen als een van de twee bandenfabrikanten die aan World Rally Teams mogen leveren.
Ook in Nederland en Belgie zijn veel rijders op DMACK overgestapt. Waarom? Vanwege de bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding.

En rally rijder met veel DMACK ervaring is Timo van der Marel.

DMACK-ervaring-Timo-vd-Marel-150x150-1 DMACK-ervaring-Timo-vd-Marel-150x150-2 DMACK-ervaring-Timo-vd-Marel-150x150-3

Timo van der Marel

Deze gedreven rallyrijder heeft vanaf 2005 ervaring opgedaan op diverse nationale als internationale rally kampioenschappen. Op bandengebied heeft hij al menig merk mogen en kunnen testen. Sinds 2011 heeft hij standaard DMACK onder zijn auto gemonteerd liggen.


" Mijn Ford Fiesta R2 is een wonder op wielen. Dankzij zijn geweldige motor, sequentiele versnelling en afstelbare demping is deze auto een op en top rallyauto. Al deze krachten dienen natuurlijk zo goed mogelijk op de weg overgebracht te worden en mijn keuze is sinds 2011 steevast DMACK. De prijs/kwaliteit verhouding is de beste in zijn soort!
Of ik nu op asfalt of gravel rij, bij warm of koud weer, droog of nat. Het maakt niet uit. Het DMACK assortiment voldoet ruimschoots aan mijn vraag.
Mijn advies: Investeer in de juiste onderdelen en kies voor DMACK!"

Timo, mei 2014

Klik hier voor de website van Timo van der Marel