DMACK-logo-Nederland-Belgie-Luxemburg-small

DMACK tyres

DMACK is al sinds 2011 een geautoriseerde banden leverancier voor de FIA World Rally Championship. Dankzij de 50 jaar motorsport ervaring heeft DMACK een volledige range competitiebanden weten te ontwikkelen die aan de hoogste eisen voldoen. Het doel is het produceren van hoogwaardige rallysport banden tegen een betaalbare prijs.

Trots weten ze te melden dat DMACK in 2012 de snelste gemiddelde rondetijd heeft weten neer te zetten tijdens de World Rally Championship. Met de ervaringen opgedaan als WRC leverancier heeft DMACK grote stappen kunnen zetten bij de ontwikkelingen van de rally banden. Zo wonnen ze, tijdens de FIA European Rally Championship, de rally van Liepaja-Ventspils.

DMACK-Nederland-Belgie-Luxemburg-header

Tijdens de Rally Finland Jari Ketomaa heeft de WRC 2 zijn debut gemaakt op de laatste generatie gravel banden van DMACK. Tevens wisten, tijdens de Wales Rally GB, vier DMACK rijders in de top 5 te eindigen!

De huidige generatie DMACK banden is gebaseerd op deze successen en laatste technologische ontwikkelingen. Doe uw voordeel met onze hoogwaardige rallybanden met hun geweldige prijs/kwaliteit verhouding!

DMACK Benelux

Sinds 2011 is Jan van der Marel Autosport exclusief importeur voor DMACK Rally en Autocross banden in Nederland, Belgiƫ en Luxemburg. Jan van der Marel Autosport is een begrip binnen de Nederlandse en Belgische Rallysport.

Dankzij het ruime magazijn en een ervaren inkoop heeft DMACK Benelux de meeste Rally en Autocross banden direct uit voorraad leverbaar. Zowel met als zonder velg! Ook de banden voor uw klassieke rallyauto DMACK Benelux direct leveren.

Op basis van de jaren rallyervaring en de hoogwaardige kwaliteit adviseert Jan van der Marel Autosport gebruik te maken van Speedline Corse velgen.

DMACK-website
Jan van der Marel Autosport
Load Style
Speedline Corso velgen

 

 

Contact

Klik hier voor de contactgegevens

Jan van der Marel Autosport, een begrip binnen de Nederlandse en Belgische Rallysport.

Benelux importeur voor D-Mack Rally en Autocross banden en altijd direct uit vooraad leverbaar met of zonder velg! Ook de banden voor uw klassieke rallyauto kunnen wij direct leveren.
Bel nu voor actuele prijzen met 06-53150495!